Meer duo's

Fatima-Akalai

Fatima Akalai (1976) is een netwerker, duizendpoot en verbinder. Als projectleider Talentontwikkeling Amsterdam in het MBO onderwijs is haar voornaamste taak om bedrijven en instellingen te verbinden met de studenten en andersom.  Daarnaast faciliteert zij opvoeddebatten met ouders en geeft ze empowerment trainingen aan vrouwen. Bestuurslid stichting Yalla!  het samenwerkingsverband van Joden en moslims in Nederland

Said-Idbid

Mijn naam is Saied Idbid, 43 jaar jong, ondernemer en trotse papa van drie prachtige dochters.
Na economie te hebben gestudeerd ben ik gaan werken in de verzekeringsbranche. Na een korte carrière van 15 jaar in de deze branche besloot ik te stoppen met werken in het bedrijfsleven en een nieuwe weg in te slaan in het ondernemerschap.

Naast het ondernemen, probeer ik mij al meer dan 20 jaar in te zetten voor degene die het minder hebben in onze maatschappij. Dit doe ik o.a. door met een aantal vrienden 90 gezinnen elke maand te voorzien van voedselpakketten. Daarnaast ben ik voorzitter van een vereniging welke zich inzet voor de verbetering van de positie van de Islamitische gemeenschap.

Fatima Akalai

Om de succesvolle methode Saïd&Lody door te geven aan nieuwe duo’s is deze op schrift gesteld door Movisie, in opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Download hier het Handboek